Enler Sınıfı Çalışması

Okulumuzda akademik başarıyı arttırmak için enler sınıfı çalışmasını uygulamaya geçirdik. Bu çalışmamızla öğrencilerin sorularını çözmek ve deneme sınavındaki soruların analizini gerçekleştiriyoruz. Deneme sınavında her sınıf düzeyinden ilk ona giren öğrencileri bu proje kapsamına almaktayız ve böylelikle deneme sınavlarında ki rekabeti de arttırmak istiyoruz. Her ay düzenli olarak öğrenci listeleri güncellenmektedir. Her gün farklı branşta soru çözüm günü yapılmakta ve o gün hangi branştan ders var ise o branşın öğretmeni soru çözüm saatine kalmaktadır. Öğretmenlerimiz bu çalışmaya gönüllü olarak katılmakta ve öğrencilerin hangi tip sorularda zorlandığı, soru çözüm tekniklerini öğrencilerle paylaşmaktadır. Çalışmaya katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

19.02.2024 33

19-02-202419-02-202419-02-202419-02-2024